RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 F1-Club op zoek naar gemotiveerde medewerkers
F1-Club heeft een continue behoefte aan gemotiveerde mensen die bereid zijn om samen met ons van deze site een Formule 1-portaal te maken voor de Nederlandstalige fans.

Daarom zijn we op zoek naar mensen met een vlotte pen die op vrijwillige basis, net zoals alle medewerkers van F1-Club, onze redactie willen versterken.

Heb je interesse om samen met een toffe groep hieraan mee te werken, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar webmaster@f1-club.be. Ook als je vragen hebt, contacteer ons dan gerust via voorgaand mailadres. Je kan ons ook altijd bereiken via ons contactformulier.

Wat is jouw profiel? Je bent gemotiveerd, kan in team werken, hebt geregeld tijd om een bijdrage te leveren, je bent de Nederlandse en de Engelse taal machtig, maar je hebt vooral grote interesse in de F1. We zijn op zoek naar mensen die op redactionele wijze een bijdrage willen leveren door het schrijven van nieuws en andere artikels.

Wie zijn wij? Een groep mensen van over heel BelgiŽ dat op vrijwillige basis tracht de autosport in het algemeen en de Formule 1 in het bijzonder te promoten in de Benelux.
[12 april 2011 - 09:58] Jorg Soens
VORIG: Discussie rond motorformule nog altijd gaande      VOLGEND: Montezemolo niet tevreden met trage start
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact